Tidigare kursdeltagares åsikter

Här kan du läsa vad tidigare kursdeltagare har lämnat för omdömen om de kurser de har deltagit på. Är du före detta kursdeltagare och vill tala om vad du tycker får du gärna maila mig på anna@abhutbildning.se

2015-09-28 Kursen på Kreta, september 2015

Jag var nyligen på en av Annas utbildningar och jag kan varmt rekommendera den till alla som vill lära sig mer om det som rör assistans. Allt från budget och förhöjd ersättning till dokumentation. Alla frågor vi hade med oss till utbildningen blev också besvarade på bästa sätt. Dock var det en sak som verkligen ”stack ut” under dagarna vi var iväg, och det var hur kunniga utbildarna är! Fantastiskt! Jag längtar redan till nästa utbildning!

Mvh Antonia ”Tojan” Svensson, Din Personliga Assistans

Mycket bra utbildare! Mycket trevligt upplägg på utbildningen! Tar om lite om mycket. Sedan får vi fördjupa oss själva.
Anonoym
En bra kurs med mycket nyttig information. Bra blandning på informationen. VÄLDIGT KUNNIGA ledare!! Trevlig grupp. Jätteintressant alltihop! Åker gärna igen på en repetition/fortsättning/djupdykning!
Anonym

En super utbildning som innehöll allt! Fick en medvetenhet om vad jag/ vi måste gå mer på djupet med. Kunniga och fantastiska utbildare som kompletterar varandra på ett grymt sätt. Mycket skratt och glada tillrop. Ingen prestige i gruppen. Det var väldigt skönt. Vi var alla på samma plan. /Lindha Din Personliga Assistans.

2014-11-14 En röst om den webbaserade kursen Personlig assistans och sexualitet

Kursen var lärorik och en tankeställare Nevenka Lubar

2014-10-29 ATL-utbildning i Haninge
En mycket karismatisk föreläsare som gör det svåra begripligt och intressant !

Bra och bred, fick svar på konkreta frågor från verkligheten. Användbar information! Isa Callderyd Öhman, Bambi ekonomisk förening

Väl informerad och uppdaterad,  tack för den fina uppgraderingen! Aido Care AB

Vill man veta att man ska förstå något på ett enkelt sätt-gå Annas kurser! Så enkla men späckade med fakta och information som går rakt in. Annica, Höga Kusten Personlig Assistans..

Tydlig och bra information med en engagerad föreläsare!

Kunnig kursledare! Jag vill höra mera….  Britt-Marie Larsson / Bamle Assistans ek.förening

2014-10-01 Chefsdagarna Personlig assistans

Stort tack för ditt deltagande på konferensen Chefsdagarna Personlig assistans den 9-10 september. Det var väldigt trevligt att få ha dig som talare på konferensen.

Jag har nu fått sammanställningen av utvärderingarna. Nedan är det ”betyg” du fått för ditt pass, där 6=jättebra och 1=mindre bra. Det är inte alla som har lämnat in utvärderingarna men det ger en fingervisning.

Programmet Dag 1:

Innehåll  5,14

Framförande  5,32

Kommentarer från deltagarna i utvärderingen:

–          Mer Anna Barsk!

–          ABH bäst som vanligt.

 

2014-04-06 Chef för personliga assistenter

Åsikter från några kursdeltagare på Kompetensteamets kurs ”Chef för personliga assistenter” där Anna Barsk Holmbom föreläste om dokumentation.

” Mycket bra och nyttig information. Kunnig föreläsare!”

” Första gången det blev tydligt hur vi ska jobba med dokumentationen i assistansen.”

”Tydligt och kopplat till konkreta exempel”

” Gav mycket tips och tankar att ta med hem. Kunnig,påläst om assistansverksamheten som Anna förmedlar på ett bra pedagogiskt sätt”

 

Åsikter från några kursdeltagare som gick ATL-kursen i Haninge i januari 2014:

Denna kurs ger Assistansanordnare den information och kunskap som behövs gällande arbetstid. Man får också med sig nyttiga tankar om Anställningsavtal och Arbetstid, och hur de påverkar varandra i en verksamhet.”

”Anna är som en levande bok. Ger tydliga svar till kursdeltagarna. Ulrika/Atlas Assistans

En mycket bra kurs vars innehåll är otroligt viktigt.

”Jättebra kurs, jag vill gärna få ytterligare kurs och finslipa kunskaperna Britt-Marie Larsson / Bamle Assistans”

En väl ihopsatt endagars utbildning i det du behöver veta om arbetstid, EGs arbetstidsdirektiv och kollektivavtalen. Bra diskussioner och frågor/svar som ventilerades efteråt. // Carina, Wisby Assistans AB

Anna är som en lättbegriplig form av ATL och kommer med både förklaringar och kommentarer.

En mycket intressant o lärorik kurs.Rekommenderar den varmt. Annika Carlsson Kooperativet VIOL.

Anna kan verkligen förklara så att det blir enkelt och intressant. Möjligheten att ställa våra egna, specifika, frågor är guld värd. Även om vi hade bra koll redan innan så är det skönt att få bekräftat att vi är rätt ute! – Ninnie på Atlas Assistans.

Mycket professionellt hållen kurs. Vi fick svar på allt och mer där till. Kan varmt rekomendera denna kurs till assistans samordnare.

ABH:s utbildninga håller alltid hög kvalitete och hon lyckas alltid förmedla förklara.

En mycket bra kurs. Anna är duktig på att förmedla ett krångligt innehåll på ett bra sätt. Eva och Leila AB Connext

”Jag är mycket nöjd med kursen ”Arbetstidslagen” som jag deltog i 28/1 2014. Som liten assistansanordnare är det viktigt att hålla sig uppdaterad om regler och lagar. ABH ger oss den möjligheten. Jag har även deltagit i andra kurser och har alltid varit nöjd! Carita Holmgren, Kooperativet Källan”

 

2013-12-11

Tack för en superbra, handfast och tydlig utbildning gällande kvalitetsberättelse. Gav verkligen jättemycket.  Även om jag är van skriva verksamhetsberättelse mm från landstinget var det så värdefullt få det på detta sättet utifrån detta perspektiv mm.

Ulrika Karlborg, VD Kooperativet Olja

 

2013-12-16

Vi vill samtidigt Hylla din kurs i Kreta som gav oss drivkraft och saklig underlag för  att göra en del viktiga förändringar som var nödvändiga i vårt företag.

Shila Ghelichkhan, SHE Assistans